| خانه | ثبت نام | ورود اعضا | جستجو | كلوب ها | چت | بلاگ توییت | نوشته ها | سوالات متداول | همسنگ | لينكها | آمار | راهنما | | فروشگاه |

كلوب ها

كلوب ها :: جستجو در كلوب :: گزينه هاي كلوب :: برترينها در كلوبها


H- كلوب هاي مهندسي > مهندسي كشاورزي > غذاهای ارگانیک
صفحات : [1] 2 بعدي
Siavash001 #1
پستها: 1173

آف لاين
2013/02/09 23:31:40
غذاهای ارگانیک

غذاهاي ارگانيک عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و اصلاح ژنتيک و مواد شيميايي شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد.

طرفداري از محيط زيست و آغشته نکردن مواد غذايي با مواد شيميايي و تهيه غذاي پاک، از اهداف مهم در توليد غذاي ارگانيک است، يعني به هم نزدن قوانين طبيعت و چرخه هاي حياتي مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنيايي عاري از سم.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
Siavash001 #2
پستها: 1173

آف لاين
2013/02/09 23:32:26


تاريخچه غذاهاي ارگانيک
نخستين بار اشتاينر، اقتصاددان آلماني در سال 1924 تحت عنوان اقتصاد کشاورزي، غذاهاي ارگانيک را مطرح کرد و در سال 1980 ميلادي، کشورهاي اروپايي قوانين مربوط به غذا و کشاورزي ارگانيک را وضع کردند و در سال 1990 عنوان استانداردها براي محصولات پاک تدوين شد. 20 سال است که در اتحاديه اروپا گواهي کشاورزي ارگانيک صادر مي شود.

فرانسه اولين کشوري است که براي ميوه ها و سبزيجات و غلات برچسب دولتي با عنوان کشاورزي ارگانيک ارائه داد. اکنون استراليا 84 درصد از اراضي کشاورزي ارگانيک دنيا را داراست.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
Siavash001 #3
پستها: 1173

آف لاين
2013/02/09 23:32:43


فوايد غذاهاي ارگانيک
بر اساس تحقيقات دانشمندان، سيب ارگانيک خوش طعم تر از سيب عادي است. گوجه فرنگي ارگانيک 97 درصد آنتي اکسيدان بيشتري از نوع سنتي دارد. هويج ارگانيک مزه بهتري دارد و نان حاصل از گندم ارگانيک کيفيت بهتري دارد.

- کودکاني که از شيرهاي ارگانيک تغذيه شده بودند، کمتر دچار اگزما، آسم و در نهايت آلرژي شدند و کاهش بروز سرطان در کودکان بعد از مصرف شير ارگانيک مشاهده شده است.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
Siavash001 #4
پستها: 1173

آف لاين
2013/02/09 23:33:37


غذاهاي ارگانيک ارزش غذايي بالاتر از نظر کلسيم، آهن، فسفر، منيزيم و ويتامين C دارند.
شير ارگانيک اُمگا – 3 بيشتري دارد.
سيب و هلوي ارگانيک کيفيت بالاتري از نظر مواد مغذي دارند.



معيارهاي تشخيص غذاي ارگانيک:

- از مهم ترين شاخص هاي گياهان ارگانيک اين است که از 3 سال قبل، خاک کشاورزي با فاضلاب آبياري نشده باشد و فاقد فلزات سنگين مثل سرب و همچنين فاقد کلرورپتاسيم باشد.

- در چرخه توليد مواد گياهي از ترکيبات علف کش، حشره کش، قارچ کش، آفت کش، کود شيميايي، جونده کش، لارو و تخم کش استفاده نشده باشد.

- اصلا ژنتيک، پرتودهي با اشعه ي گاما و يونيزان و مواد شيرين کننده و رنگ دهنده مصنوعي در آن بکار نرفته باشد.

- در توليدات حيواني (گوشت، شير و تخم مرغ) نبايد در زمان رشد حيوان از هورمون BST گاوي (Bovine Somatotropin) و يا آنتي بيوتيک ها (تتراسايکلين) و غيره استفاده شده باشد و بايد خوراک و آب حيوانات کاملاً از نوع ارگانيک باشد.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
Siavash001 #5
پستها: 1173

آف لاين
2013/02/09 23:33:56


بيماري هاي ناشي از کشاورزي غير ارگانيک يا سنتي و تاثير آن بر سلامت انسان:

باقيمانده مواد شيميايي(مثل سموم کشاورزي) که در توليد فرآورده هاي گياهي و حيواني به کار مي روند، مخاطراتي براي سلامتي انسان دارند. مثلا:

- نيترات و نيتريت ها باعث اکسيد کردن هموگلوبين و توليد مت هموگلوبين و عدم کارايي کافي گلبول قرمز مي شوند.

- نيترات و نيتريت ها پس از خورده شدن در معده انسان توليد نيتروز آمين مي کنند که باعث ايجاد سرطان کبد و مثانه مي شوند.

- بروز آسيب و نقص هاي مادرزادي و ژنتيکي، تولد نوزاد با وزن کم، سقط جنين، اختلال در عادت ماهيانه زنان و بلوغ زودرس.

- نوروتوکسين هاي موجود در سموم باعث ايجاد پارکينسون مي شوند.

- آلودگي آب هاي زيرزميني توسط نيترات هاي کودهاي شيميايي باعث افزايش آلودگي غذاها و در نتيجه باعث افزايش بيماري هاي ناشي از نيترات ها مي شوند.

- کادميوم فاضلاب جايگزين کلسيم شده و در نتيجه افزايش شکستگي استخوان و آسيب به سلول هاي مغزي را به دنبال دارد.

- 90 درصد قارچ کش ها، 60 درصد علف کش ها و 30 درصد آفت کش ها سرطان زا هستند.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
كاربران حاضر:
صفحات : [1] 2 بعدي

شما از امتياز لازم براي پاسخ به موضوع مطروحه دركلوب برخوردار نيستيد.


| زمان ايجاد: 0.0302269 ثانيه. | کاربران آنلاين - 0 | ميهمانان آنلاين - 7 | اين بخش متعلق است به: كانون دانش |

ايميل به مدير سايت | پرسش از مدير | فيد آر اس اس همسنگان | پیشنهاد و انتقاد | شرايط عضويت | توصيه هاي امنيتي