| خانه | ثبت نام | ورود اعضا | جستجو | كلوب ها | چت | بلاگ توییت | نوشته ها | سوالات متداول | همسنگ | لينكها | آمار | راهنما | | فروشگاه |

كلوب ها

كلوب ها :: جستجو در كلوب :: گزينه هاي كلوب :: برترينها در كلوبها


G- کلوب های عمومی > آشپری > دلمه بادمجان و عدس
parar #1
پستها: 435

آف لاين
2013/03/25 19:10:43
دلمه بادمجان و عدس


مواد لازم

بادمجان:‌2 عدد
عدس پخته: یک چهارم پیمانه
برنج پخته شده: یک دوم پیمانه
رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوری
پنیر ریو: یک دوم پیمانه
آب گوشت: 2 پیمانه
قارچ پخته: یک چهارم پیمانه
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
ادویه دلخواه شامل دارچین نمک و فلفل
[تصویر: 3ady7vl2ud49d0qh36g3.gif]

روش تهيه:

بادمجان را پوست نگیرید. فقط آن را از وسط دو نیم کرده و مواد بخش میانی آن را به کمک یک پاقو خالی نمایید. سپس آن را در آب انداخته و کمی نمک بزنید. پس از چند دقیقه آن را خارج کرده و کاملا بگذارید تا آب آن بیفتدوسپس در روغن سرخ نمایید.
مواد میانی را با هم مخلوط نمایید و سپس داخل بادمجان‌ها را از مخلوط برنج و عدس و پنیر ریو و قارچ ریز شده پخته پر نمایید.

رب را به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس به آن پیاز داغ و آب گوشت و ادویه‌های دلخواه را افزوده و بگذاریدتا کمی قوام بیاید. سپس از حرارت برداشته و در یک قابلمه مناسب دلمه‌ها را چیده طوری که سر باز دلمه‌ها کاملا ایستاده و به سمت بالا باشند و از سس در کنار و روی دلمه‌ها ریخته و روی حرارت بسیار کم به مدت تقریبی یک ساعت قرار دهید تا موا د مزه دار شوند و کاملا پخته شود.

-----------------

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
كاربران حاضر:

شما از امتياز لازم براي پاسخ به موضوع مطروحه دركلوب برخوردار نيستيد.


| زمان ايجاد: 0.0281038 ثانيه. | کاربران آنلاين - 0 | ميهمانان آنلاين - 6 | اين بخش متعلق است به: كانون دانش |

ايميل به مدير سايت | پرسش از مدير | فيد آر اس اس همسنگان | پیشنهاد و انتقاد | شرايط عضويت | توصيه هاي امنيتي