| خانه | ثبت نام | ورود اعضا | جستجو | كلوب ها | چت | بلاگ توییت | نوشته ها | سوالات متداول | همسنگ | لينكها | آمار | راهنما | | فروشگاه |

كلوب ها

كلوب ها :: جستجو در كلوب :: گزينه هاي كلوب :: برترينها در كلوبها


G- کلوب های عمومی > آشپری > طرز تهیه انواع پلوها
knowclub #1

پستها: 16777215

آف لاين
2011/05/08 14:22:02
طرز تهیه انواع پلوها

در این تاپیک به طرز تهیه انواع پلوها می پردازیم.

-----------------
شهرزاد

به اين مطلب امتياز دهيد:

+3
knowclub #2

پستها: 16777215

آف لاين
2011/05/08 14:23:04
طرز تهيه يك نوع پلوي تايلندي



مواد لازم براي 6 نفر:

ميگو=نيم كيلو
گوجه فرنگي رسيده=نيم كيلو
پياز سرخ شده=2 قاشق سوپخوري
برنج=750 گرم
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
سير كوبيده شده=2 تا 3 برگ
رب گوجه فرنگي=2 قاشق سوپخوري
روغن=150 گرم
نمك و فلفل=به اندازه كافي
طرز تهيه:برنج را خيس كرده مطابق دستور پلوي ساده آبكش مي كنيم. سير رنده شده را با پياز سرخ كرده يك تفت مي دهيم 3 الي 4 قاشق روغن به آن مخلوط مي كنيم و تخم مرغها را در ظرف شكسته هم مي زنيم داخل پياز سرخ شده مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم در آن را مي بنديم تا بسته شود. ميگو را پس از تميز كردن مي جوشانيم داخل تخم مرغ ريخته و هم مي زنيم. رب گوجه فرنگي را در كمي آب حل مي كنيم با كمي نمك و فلفل داخل مايه تخم مرغ ريخته مخلوط مي نماييم و اين مواد را لاي برنج آبكش شده گذاشته پلو را يكساعت دم مي كنيم. كمي آبجوش روي گوجه فرنگي ها ريخته پوست آنرا مي گيريم و خرد مي نماييم.دو سه قاشق روغن مي گذاريم داغ شود و گوجه فرنگي ها را در روغن كمي سرخ كرده و كمي نمك و فلفل به آن مي زنيم موقع كشيدن پلو،پلو را در ديس مي كشيم مايه تخم مرغ و ميگو را وسط پلو قرار مي دهيم و گوجه فرنگي سرخ شده را روي آن مي ريزيم.



-----------------
شهرزاد

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
kush1ir #3
پستها: 205

آف لاين
2011/12/27 11:19:03
خلال پلو؛ غذای دامغانی



مواد لازم
برنج آبکش شده 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده قلقلی 300 گرم
خلال هویج 200 گرم
خلال پرتقال 50 گرم
خلال پسته 100 گرم
خلال بادام 200 گرم
شکر 100 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی 200 گرم
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

روش تهیه
* گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه و نمک مخلوط کرده کاملاً ورز دهید و از آن قلقلی های کوچک تهیه کنید و در روغن تفت دهید.
* سپس آن‌ها را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم بپزید.
* در آخر برنج دم کرده را در دیس کشیده و روی آن را با خلال‌های آماده و کوفته قلقلی تزئین نمایید.

تهیه خلال پرتقال
100 گرم خلال پرتقال را با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید پس از ده دقیقه جوشیدن آن را آبکش نموده و مجدداً با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. این عمل را سه مرتبه تکرار کنید و در مرحله چهارم 200 گرم شکر را با 1 پیمانه آب اضافه کرده و هنگامی که شربت کمی غلیظ شد شعله را خاموش نمایید.

خلال بادام
بادام‌ها را نیم ساعت در آب جوش خیس نموده و سپس با مقداری روغن سرخ کنید.

خلال پسته
بهتر است به مدت نیم ساعت با 3 قاشق گلاب خیس کرده و آن را سرخ نکنید و به همان صورت روی برنج استفاده نمایید.

خلال هویج
می‌توانید هویج‌ها را آب‌پز کرده، سپس به سلیقه خودتان آن‌ها را خلال کنید و با کمی روغن تفت دهید.

پیاز
پیازها را نیز به صورت هلالی خلال نموده و در ظرفی که روغن داغ کرده‌اید، آن‌ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید که هرچه روغن بیشتر و حرارت کمی تند باشد، پیاز داغ شما عسلی‌تر شده و رنگ بهتری خواهد داشت. پس از سرخ شدن حتماً پیاز داغ‌ها را درون یک آبکش فلزی یا حوله کاغذی قرار دهید تا هم روغن اضافی آن گرفته شود و هم پیاز داغ برشته تر شود.

-----------------
بيژن

به اين مطلب امتياز دهيد:

+3
survey #4
پستها: 13

آف لاين
2011/12/31 21:34:02
نظر

بسيار استفاده بردم.مفيد بود.

به اين مطلب امتياز دهيد:

0
كاربران حاضر:

شما از امتياز لازم براي پاسخ به موضوع مطروحه دركلوب برخوردار نيستيد.


| زمان ايجاد: 0.0574360 ثانيه. | کاربران آنلاين - 0 | ميهمانان آنلاين - 24 | اين بخش متعلق است به: كانون دانش |

ايميل به مدير سايت | پرسش از مدير | فيد آر اس اس همسنگان | پیشنهاد و انتقاد | شرايط عضويت | توصيه هاي امنيتي