در يك ظرف آب 5 پيمانه آب بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. وقتي آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنيد. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنيد.
در ظرف را باز بگذاريد وگرنه پاستاها خمير ميشوند. بگذاريد تا پاستاها بپزند. در اين مدت يكي دو بار مخلوط را هم بزنيد.
همزمان با ريختن پاستاها درون آب، در تابهاي ديگر كره را آب كنيد و مرغ را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بيافزاييد و بگذاريد با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگيرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشي كنيد و در ظرفي كه از قبل كمي گرم كردهايد بكشيد و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنيد.
سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسيار راحت است و زمان زيادي نميبرد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقيقه است.
كره را در تابه متوسط آب كنيد. يادتان باشد حرارت اجاق بايد ملايم باشد. خامه را به كره اضافه كنيد و بگذاريد مخلوط براي پنج دقيقه قل بخورد. بعد جعفري، سير و پنير را اضافه كنيد و مرتب و سريع مخلوط را به هم بزنيد و از روي حرارت آن را برداريد.
----------------- شهرزاد
به اين مطلب امتياز دهيد:
كاربران حاضر:
شما از امتياز لازم براي پاسخ به موضوع مطروحه دركلوب برخوردار نيستيد.
دوست دارید دوستان خود را به این صفحه دعوت کنید؟
پس به اشتراگ بگذارید این صفحه را با:
| زمان ايجاد: 0.0688310 ثانيه.
| کاربران آنلاين - 0
| ميهمانان آنلاين - 1
| اين بخش متعلق است به: كانون دانش |
پس به اشتراگ بگذارید این صفحه را با: